İlbank Yöneticileri Orhangazi'de Temel Atma Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

İlbank Yöneticileri Orhangazi'de Temel Atma Törenine Katıldı

İlbank Yöneticileri Orhangazi\'de Temel Atma Törenine Katıldı

Kredisi JICA tarafından sağlanarak İller Bankası A.Ş. tarafından yürütülen "Belediye Kanalizasyon Şebeke ve Atıksu Arıtma Tesislerinin Geliştirilmesi Projesi" kapsamında Orhangazi Belediyesi Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Projesi İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

03.07.2013 11:16

Törene İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk İmamoğlu, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı İbrahim Şahin, İller Bankası Bursa Bölge Müdürü Mustafa Bayram, Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, ilçe protokolü ve çok sayıda bölge vatandaşı katıldı.

Açılışta konuşma yapan Ömer Faruk İmamoğlu "Böyle büyük ve önemli bir hizmeti Orhangazi Belediyesine kazandırdığımız için çok gururluyuz. Kredi ile Orhangazi Belediyesi yağmur suyu inşaat işinin 420 günlük bir süre sonunda 2 Mayıs 2014 tarihinde, kanalizasyon inşaat işinin ise 720 günlük bir süre sonunda 10 Aralık 2014 tarihinde bitirilerek hizmete alınması planlanmaktadır. Bu altyapı tesislerinin Orhangazi halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar açılışta yaptığı konuşmada İller Bankası yetkililerine teşekkür etti. Tartar "Bu hizmet bittiğinde çağdaş şehirler gibi alt yapı hizmeti sağlam olan Türkiye'de sayılacak ilçelerden biri olacağız. Bizlere bu hizmeti veren tüm İlbank üst düzey yöneticileri ve çalışanlarına, duyarlı görev yapan tüm belediye meclis üyelerine ilçem adına binlerce teşekkür ederiz. Özellikle Genel Müdürümüz Ömer Faruk İmamoğlu ve ekibine, Daire Başkanı İbrahim Şahin ve ekibine, Bursa Bölge Müdürümüz Mustafa Bayram ve ekibine sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlbank Yöneticileri Orhangazi'de Temel Atma Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement