İLKSAN'ın deprem bölgesindeki 60 bin üyesine nakdi yardım ödemeleri devam ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

İLKSAN'ın deprem bölgesindeki 60 bin üyesine nakdi yardım ödemeleri devam ediyor

İLKSAN\'ın deprem bölgesindeki 60 bin üyesine nakdi yardım ödemeleri devam ediyor
25.02.2023 12:31  Güncelleme: 12:35

Milli Eğitim Bakanlığı İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 60 bin üyesine "afet nakdi yardım" ödemesi yapıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 60 bin üyesine "afet nakdi yardım" ödemesi yapıyor.

İLKSAN Genel Müdürlüğünün açıklamasında, depremden etkilenen illerdeki yaklaşık 60 bin üyeye yapılan afet nakdi yardım ödemelerinin, internet üzerinden talep alınarak aralıksız devam ettiği belirtildi.

Afetten zarar gören üye eğitim çalışanlarından evi hafif hasarlı olanlara 4 bin 800, orta hasarlılara 5 bin 400, ağır hasarlılara 7 bin 200, üyenin eş veya çocuğunun vefatı halinde ise takriben 9 bin lira tutarında nakden ve defaten yardım yapıldığı bildirildi.

İLKSAN Konukevi ve otellerinde ise depremin üçüncü gününden itibaren her gece yaklaşık 1000 üye ve ailesine ücretsiz konaklama hizmeti verildiği ifade edildi.

Eğitim çalışanlarının borçlarının nemasız olarak 3 ay ertelendiği belirtilerek, isteyen üyelere 20 bin lira "afet ikrazı" ödemesi yapıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İLKSAN'ın deprem bölgesindeki 60 bin üyesine nakdi yardım ödemeleri devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa Ada Mustafa Ada:
    üyesinin her zaman yanında iyiki varsın İLKSAN 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement