İnegöl'den Hanak'a Dostluk Eli - Son Dakika
Güncel

İnegöl'den Hanak'a Dostluk Eli

İnegöl\'den Hanak\'a Dostluk Eli

Hanak'ın Kalkınmasına Katkıda Bulunulacak

04.10.2010 18:34  Güncelleme: 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta Hanak'a giden Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Başkanlığındaki heyet Kars, Ardahan ve Hanak'ın yanı sıra İnegöl'de yaklaşık 20 bin Posoflu'nun yaşaması nedeniyle Posof'u ziyaret etmişti.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş Başkanlığındaki heyette, Belediye Başkan Yardımcıları Turgay Yel ve Gülhan Şahin, Belediye Meclis Üyeleri Erdal Akkaya, Özgür Öztürk, Ayşe Balcı, Belediye İnsan Kaynakları ve Yazı İşleri Müdürü Davut Akpınar, Fen İşleri Müdürü Ahmet Aka, Şantiye Şefi Gazali Şen, İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Hanifi Yıldırım, İnegöl Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Ergül ve Akp Parti İnegöl İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Osman Özütürk yer almıştı.

5 bin nüfuslu Dost şehir Hanak'a özellikle eğitim konusunda gerekli yardımlarda bulunacaklarını söyleyen Başkan Aktaş, bunun yanı sıra Hanak'ın kalkınmasına katkıda bulunacaklarını söylemişti.

Yapılan Çalışmaları Yerinde İncelediler

İnegöl heyetinin ziyareti sonrası Dost şehir Hanak'tan Yazı İşleri Müdürü Vedat TOMBAŞ, Mali Hizmetler Müdürü Ali ÇOBAN ve Fen işleri Müdürü Emrah KANPOLAT'tan oluşan bir heyet İnegöl Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde incelemek ve yapılan çalışmaları örnek almak amacı ile İnegöl'e geldi.

İnegöl Belediyesi Fen İşleri Şefi Gazali ŞEN ile birlikte Belediye birimlerini gezen heyet, ilgili daire müdürleri ile yapmış oldukları görüşmeler akabinde İnegöl'de yapımı devam eden bazı projeleri yerinde incelenmesi kapsamında İnegöl için bir Prestij Projesi olan Cazibe Merkezi İnşaatında yapılan basın toplantısına katılarak Cazibe Merkezi hakkında Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ'tan bilgi aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl'den Hanak'a Dostluk Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement