İngiliz Turist Taburcu Edildi - Son Dakika
Güncel

İngiliz Turist Taburcu Edildi

İngiliz Turist Taburcu Edildi

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bıçak ve jiletle yaralanmış, çıplak halde bulunan 17 yaşındaki İngiliz turist D.W., tedavi gördüğü Çanakkale Devlet Hastanesi'nden bir hafta sonra taburcu edildi.

02.07.2013 16:10  Güncelleme: 09:54

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bıçak ve jiletle yaralanmış, çıplak halde bulunan 17 yaşındaki İngiliz turist D.W., tedavi gördüğü Çanakkale Devlet Hastanesi'nden bir hafta sonra taburcu edildi.

İngiliz turis D.W., geçen 25 Haziran sabahı Tepe Mahallesi, 50'nci Sokak'taki bir evin bahçesinde, vücunda 10 bıçak, 19 jilet darbesiyle, çıplak halde yaralı bulundu. D.W., Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis olay yeri ve çevresindeki toplam 217 Mobese ve işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden olay günü aşırı alkollü olan D.W.'nin Çıldır Mahallesi, Şehir Mezarlığı yanındaki bir oto-yıkama servisinde çalışan 31 yaşındaki Atilla Dinçer ve 25 yaşındaki İsmail Aksoylu tarafından kolundan tutulup, götürüldüğü görüldü. Bunun üzerine birer gün arayla Atilla Dinçen, kaldığı işyerinin lojmanında, İsmail Aksoylu ise, memleketi Konya'da otogarda yakalandı. Aksoylu, polisteki sorgusunda D.W. ile kendi isteği üzerine cinsel ilişkiye girdikten sonra, yaralayıp kaçtıklarını itiraf etti. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklandı.

Hastanede 1 haftadan bu yana tedavi edilen D.W., son kontrolleri ardından bugün öğle saatlerinde taburcu edildi. D.W., tercüman, İngiliz Konsolosluk görevlileri, psikolog ve avukat eşiliğinde ifade vermek üzere Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

MARMARİS'E İLK GELİŞLERİ DEĞİLMİŞ

Hastane bahçesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan D.W.'nin babası Weyne Randall daha once de ailesiyle tatil için üç kez Marmaris'e geldiklerini belirterek, "Bugüne kadar Marmaris'te her hangi bir kötü anımız olmadı. Aksine hem iyi hatırlarla evimize döndük. Bu olay bizleri çok üzdü" dedi.

Randall, yasal işlemlerin sürmesi nedeniyle Pazartesi günü kadar kalıp, ülkelerine dönmeyi planladıklarını kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiliz Turist Taburcu Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement