Irak'ta Kanlı Cuma - Son Dakika
Güncel

Irak'ta Kanlı Cuma

Irak\'ta Kanlı Cuma

Cuma namazı sonrası meydana gelen patlamalarda 43 kişi öldü.

17.05.2013 18:50  Güncelleme: 18:51

Irak'ta Cuma namazı sonrası Diyale şehrinin Bakuba bölgesinde meydana gelen iki ayrı patlamada, 43 kişi hayatını kaybetti.

CUMA NAMAZI SONRASI MEYDANA GELDİ

Patlama başkent Bağdat'ın 50 kilometre kuzey doğusunda Sünnilerin yoğunlukta yaşadığı Sarye Camii yakınlarında meydana geldi. Cuma namazı sonrası Sünni camisinin hemen yanında meydana gelen patlama çok sayıda kişi ise yaralandı. İlk patlamadan sonra yaralıların yardımına koşan çok sayıda kişinin, gerçekleşen ikinci patlamada hayatını kaybettiği ifade ediliyor. Çok sayıda kişinin yaralandığı patlamada, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Görgü tanıkları, cemaatın namaz sonra dağıldığı sırada patlamanın yaşandığını söyledi.

CENAZE MERASİMİNE BOMBALI SALDIRI: 8 ÖLÜ

Öte yandan, emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bağdat'ın güneyindeki El-Medain ilçesinde bir cenaze merasiminde yola yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu, 8 kişi öldü, 24 kişi de yaralandı. Yaralıların çevre hastanelere nakledildiği, bazı yaralıların durumunun ağır olması sebebiyle ölü sayısında artış yaşanmasından endişe edildiği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Irak'ta Kanlı Cuma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement