İran Askerleri Ateş Açtı; 2 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İran Askerleri Ateş Açtı; 2 Ölü 1 Yaralı

İran Askerleri Ateş Açtı; 2 Ölü 1 Yaralı

Türkiye İran Sınırını Akaryakıt Kaçakçılığı Amacıyla Yasadışı Yollarla Geçen 15 Yaşlarında 2 Çocuk, İran Askerlerinin Açtığı Ateş Sonucu Hayatını Kaybederken, 1 Kişi de Yaralandı.

03.02.2011 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İran sınırını akaryakıt kaçakçılığı yapmak amacıyla yasadışı yollarla geçen 15 yaşlarında 2 çocuk, İran askerlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Olay, bugün sabaha karşı saat 03.00 sıralarında İran topraklarında meydana geldi. Özalp İlçesi'ne bağlı Yukarı Balçıklı Köyü ve Çaldıran'ın Çilli Köyü'nden akaryakıt getirmek amacıyla sınırı yasadışı yollarla geçen Ö.P (15) ve S.B (15), İran askerlerince açılan ateş sonucu hayatlarını kaybetti.Ö.P ve S.B, ile birlikte olan H.B ise yaralandı.

İran topraklarında meydana gelen olayın ardından sınırı geçen köylüler, Ö.P'ın cenazesini Özalp'a, S.B'nın cenazesini ise Çaldıran'a getirdi. Devlet Hastaneleri'nde ön otopsileri yapılan cenazeler, daha sonra Van'a sevk edildi. Ö.P'ın yakınları Özalp Devlet Hastanesi'nde fenalık geçirirken, Özalp Kaymakamı Şener Çağlar ile Belediye Başkanı Murat Durmaz da hastaneye gelerek aileye başsağlığı diledi.

Bu arada olayda yaralanan H.B ise Çaldıran Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.-VAN

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İran Askerleri Ateş Açtı; 2 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement