İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindekiler için Tahran'da anma etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Güncel

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindekiler için Tahran'da anma etkinliği düzenlendi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindekiler için Tahran\'da anma etkinliği düzenlendi

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindekiler için Tahran Üniversitesi önünde anma etkinliği düzenlendi. Yüzlerce üniversite öğrencisi, ilahiler ve marşlar eşliğinde Reisi ve beraberindekileri andı. Öğrenciler, yürüyüşlerini İnkılap Meydanı'ndan başlayarak Cumhurbaşkanı Reisi'nin ofisinin bulunduğu Pasdar Meydanı'nda tamamladı. Yarın ise İran Lideri Ayetullah Ali Hamaney tarafından Tahran Üniversitesi'nde cenaze namazı kılınacak.

21.05.2024 17:21

Helikopter kazasında yaşamını yitiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindekiler için başkent Tahran'da üniversite öğrencileri tarafından anma etkinliği düzenlendi.

Tahran Üniversitesi önünde toplanan yüzlerce genç, Reisi ve beraberindekileri ilahiler ve marşlar söyleyerek andı.

Öğrenciler Tahran Üniversitesi önünden başlattıkları yürüyüşü İnkılap Meydan'ından devam ettirerek Cumhurbaşkanı Reisi'nin ofisinin bulunduğu Pasdar Meydanı'nda tamamladı.

İran makamlarından yapılan açıklamada, Reisi ve beraberindekiler için yarın Tahran Üniversitesi'nde İran Lideri Ayetullah Ali Hamaney tarafından cenaze namazı kıldırılacağı bildirilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindekiler için Tahran'da anma etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement