İran'dan Gürcistan'a Giden Tır Posof'ta Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İran'dan Gürcistan'a Giden Tır Posof'ta Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

İran\'dan Gürcistan\'a Giden Tır Posof\'ta Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

İran'dan Gürcistan'a çimento hammaddesi taşıyan TIR, Ardahan'ın Posof ilçesi yakınlarında devrildi.

02.03.2013 17:01

İran'dan Gürcistan'a çimento hammaddesi taşıyan TIR, Ardahan'ın Posof ilçesi yakınlarında devrildi. Kazada, TIR sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan şahıs ise ağır yaralandı.

İran'dan Gürcistan'a çimento hammaddesi taşıyan TIR, Posof yakınlarında devrildi. Kazada, TIR sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan şahıs ise ağır yaralı olarak Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası tesadüfen yoldan geçen Posof Belediye Başkanı Şükrü Bozyiğit ise, kazaların sebebinin yoldaki düzensizlik olduğunu söyleyerek, karayollarının konuya çözüm getirmesini istedi.

Bu arada, kaza yerine gelen jandarma ve olay yeri inceleme ekipleriyle Posof Cumhuriyet Savcısı'nın yaptıkları incelemelerden sonra ceset, Posof Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan, İranlı diğer TIR sürücüleri de olayı görünce, cenazenin sahibine telefonla haber verdi. İran'dan gelen cenazenin yakınları, hastanede yapılan işlemlerden sonra cenazeyi alıp İran'a götürdü. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İran'dan Gürcistan'a Giden Tır Posof'ta Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement