İran'la Nükleer Müzakerelerde Anlaşmaya Varılması - Son Dakika
Güncel

İran'la Nükleer Müzakerelerde Anlaşmaya Varılması

İran\'la Nükleer Müzakerelerde Anlaşmaya Varılması

Almanya Dışişleri Bakanı Westerwelle: "Rusya bu konuda ön anlaşmaya varılmasında önemli rol oynadı" "Ukrayna'da büyük iç tartışmalar yaşanıyor. Bu konu aynı zamanda Avrupa'yı ilgilendir...

04.12.2013 12:21

Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle'nin, Rusya'nın İran'ın nükleer programıyla ilgili yaklaşımını memnuniyetle karşıladığını bildirdi.

Brüksel'de NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılan Westerwelle, İran'ın nükleer programıyla ilgili,  "Rusya bu konuda ön anlaşmaya varılmasında önemli rol oynadı" dedi. Alman Dışişleri Bakanı Westerwelle, Suriye krizinde de düşünce ayrılığı olmasına rağmen Rusya ile işbirliğinin büyük önem taşıdığını kaydetti.

Ukrayna'nın, Avrupa'yı yakından ilgilendiren bir konu olduğunu belirten Guido Westerwelle, "Ukrayna'da büyük  iç tartışmalar yaşanıyor. Bu konu aynı zamanda Avrupa'yı ilgilendiriyor" diye konuştu.

Öte yandan, Westerwelle'nin Ukrayna'da "Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı"nın (AGİT) toplantısına katılacağı bildirildi. Westerwelle'nin Ukrayna'da ikili görüşmelerde bulunacağını sözlerine ekledi. - Berlin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İran'la Nükleer Müzakerelerde Anlaşmaya Varılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement