İş Dünyası İtü'lü Gençlerin Zirvesi Gobi'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

İş Dünyası İtü'lü Gençlerin Zirvesi Gobi'de Buluştu

İş Dünyası İtü\'lü Gençlerin Zirvesi Gobi\'de Buluştu

ilk defa yapıldığı 2009 yılında "En İyi Uluslararası Öğrenci Organizasyonu" ödülü alan GOBI zirvesinde bu yıl iş dünyası fırsatları ve yatırımlar masaya yatırıldı.

09.03.2018 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Teknik Üniversitesi Yatırım Kulübü tarafından bu yıl 10.su düzenlenen, resmi sponsorları arasında Borlease Otomotiv'in de yer aldığı, Türkiye'nin en büyük uluslararası öğrenci zirvesi GOBI, Global Opportunities in Business & Investment (İş ve Yatırım Alanında Küresel Fırsatlar) 5-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşti.

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından 5-7 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenen, 2009 yılında Avrupa'nın en büyük öğrenci zirvesi ödülüne layık görülen GOBI 3 gün boyunca iş dünyasından önemli konukları ağırladı. Alanında uzman iş insanların katılımıyla gerçekleşen panellerde öğrenciler, dünya pazarında yer etmiş firmaların yöneticileriyle bir araya gelerek onların tecrübelerinden yararlanma fırsatı buldu.

Zirve'nin resmi sponsorları arasında yer alan Borlease Otomotiv, etkinliğin üçüncü gününde öğrencilerin kariyer planlamalarına destek olan panele konuk oldu. Borlease Genel Müdürü Özgür Cem Hancan, konuşmacı olduğu panelde öğrencilere; yöneticilik, liderlik ve girişimcilik konularındaki deneyimlerini aktarırken kariyer planlamalarında onları motive edecek tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerin, iş kültürüyle ilgili bilgi sahibi olmalarına olanak sağlayan GOBI bu yıl; Borlease Otomotiv, Kuveyt Türk, Yapıkredi, Denizbank, Teknosa, BKM Ekspress, The Estée Lauder Companies gibi önde gelen firmaların yöneticilerini ağırladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Dünyası İtü'lü Gençlerin Zirvesi Gobi'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement