İşçi Servisi, Piliç Yüklü Kamyonla Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İşçi Servisi, Piliç Yüklü Kamyonla Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Yaralı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
İşçi Servisi, Piliç Yüklü Kamyonla Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, yoldaki buzlanma nedeniyle bir fabrikanın işçilerini taşıyan servis midibüsü ile canlı piliç taşıyan kamyon çarpıştı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, yoldaki buzlanma nedeniyle bir fabrikanın işçilerini taşıyan servis midibüsü ile canlı piliç taşıyan kamyon çarpıştı. Kazada, midibüs şoförü yaralanırken, 20 işçi yara almadan kurtuldu .

Kaza, D-140 karayolunun Akyazı ilçesi yakınlarında, dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Kuzuluk beldesinden yüklediği canlı piliçleri Geyve'deki kesimhaneye götüren Bilal Akcan idaresindeki 54 LE 746 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen Yüksel Karataş idaresindeki 54 HZ 359 plakalı servis midibüsü iddiaya göre yoldaki buzlanma nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada servis midibüsü şoförü Yüksel Karataş yaralanırken, araçta bulunan 20 işçi ise yaralanmadı. Yaralı Karataş, olay yerine gelen 112 ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kamyon şoförü Bilal Akcan, yolun kar ve buzlu olması nedeniyle kazanın meydana geldiğini öne sürdü. - Sakarya/ Akyazı

Kaynak: DHA