İskenderun'da Kedinin Ölümü Şok Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

İskenderun'da Kedinin Ölümü Şok Etti

İskenderun\'da Kedinin Ölümü Şok Etti
18.06.2026 13:00

Hatay'da sahipsiz köpeklerin saldırısında ölen kedi, güvenlik kamerasına yansıdı. Esnaf tepki gösterdi.

Hatay'da İskenderun Belediyesi sınırlarındaki çarşıda bir kedinin, sahipsiz köpeklerin saldırısında ölmesi güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Çay Mahallesi'ndeki Ayakkabıcılar Çarşısı'nda dolaşan kedi, dün gece saatlerinde 6 köpeğin saldırısına uğradı.

İş yerlerini açmak için sabah çarşıya giden esnaf, kedinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay, bir işletmenin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Esnaf Zeki Ölmez (50), gazetecilere, çarşıdaki kediyi kendilerinin beslediğini söyledi.

Köpeklerin toplatılmasını istediklerini dile getiren Ölmez, "Anne kedinin yavruları vardı. Bu köpekler öğrencilere, çocuklara ve kedilere saldırıyor, büyük tehlike arz ediyor. Büyük bir olay olmadan köpekleri barınağa götürseler çok iyi olur." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İskenderun'da Kedinin Ölümü Şok Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement