İSKİ İle Ortak Çözüm Yolları Görüşüldü - Son Dakika
Güncel

İSKİ İle Ortak Çözüm Yolları Görüşüldü

İSKİ İle Ortak Çözüm Yolları Görüşüldü

İSKİ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çözüm için birlikte neler yapılabileceği üzerine görüşmelerde bulundu.

22.08.2014 08:54  Güncelleme: 09:28

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Doğan ve Başkan Danışmanı Ergün Şahin ile birlikte İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Dr. Dursun Atilla Altay'ı ve ekibini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun sağanak yağışın sebep olduğu olumsuzlukları gidermek ve olumsuz hava koşullarının uğratacağı zararı en aza indirmek amacıyla gerçekleşen ziyarette, çözüm yolları üzerine istişarede bulunuldu. Sonbahar aylarının yaklaştığı bugünlerde Beylikdüzü'nde, bir daha bu tip zararların oluşmaması için çözüm yollarının masaya yatırıldığı ziyarette, birlikte nasıl çalışmalar yürütülebileceği görüşüldü.

"Birlikte çözüm üreteceğiz"

Beylikdüzü halkının mağdur olmaması için İSKİ ile ortaklaşa çözümler üreteceklerini kaydeden Başkan İmamoğlu, "Yağmurdan sonraki tespitlerde görülen negatif durumların bir daha yaşanmaması için istişare görüşmelerinde bulunduk. Bu noktada alt yapı hususunda yapılması gerekenler ve var olanların durumu üzerine görüştük. Çözümleri en kısa zamanda gerçekleştireceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İSKİ İle Ortak Çözüm Yolları Görüşüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement