İsmet Tokdemir'den TBMM Deprem Komisyonu'nda "İletişim Eksikliği" Tepkisi: "Orada Bu Kadar Can Verdik. - Son Dakika
Güncel

İsmet Tokdemir'den TBMM Deprem Komisyonu'nda "İletişim Eksikliği" Tepkisi: "Orada Bu Kadar Can Verdik.

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda depremde yaşanan iletişim problemine ilişkin, “Kimsenin beceriksizliğini, bu komisyonlar örtme yeri değil. Bu komisyonda, yapılan bütün yanlışlıklar, noksanlıklar konuşulacak” dedi.

28.03.2023 19:06  Güncelleme: 19:09

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, TBMM Deprem Araştırma Komisyonu'nda depremde yaşanan iletişim problemine ilişkin, "Kimsenin beceriksizliğini, bu komisyonlar örtme yeri değil. Bu komisyonda, yapılan bütün yanlışlıklar, noksanlıklar konuşulacak" dedi.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu bugünkü toplantısında, deprem sonrasında yaşanan iletişim sorunlarıyla ilgili şirket temsilcilerini dinledi.

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, komisyonda yaptığı konuşmada, iletişimde yaşanan aksaklıklar nedeniyle hayatı kaybedenler olduğuna dikkat çekti.

Tokdemir, şunları söyledi:

"Burada bu komisyonda eksiklikler görülecek ve konuşulacak. Yapamayan istifa edecek. Toplumdan özür dileyecek. Orada bu kadar can verdik. Kimsenin beceriksizliğini, bu komisyonlar örtme yeri değil. Bu komisyonda, yapılan bütün yanlışlıklar, noksanlıklar konuşulacak. Bundan sonra biz yandık, başkası yanmasın diyorum."

İsmet Tokdemir\'den TBMM Deprem Komisyonu\'nda "İletişim Eksikliği" Tepkisi: "Orada Bu Kadar Can Verdik.
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İsmet Tokdemir'den TBMM Deprem Komisyonu'nda 'İletişim Eksikliği' Tepkisi: 'Orada Bu Kadar Can Verdik. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement