İsrail'in hava saldırısında bir kadın öldü, 14 sivil yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsrail'in hava saldırısında bir kadın öldü, 14 sivil yaralandı

14.06.2024 10:01

Lübnan'ın güneyindeki Cannata kasabası ile Deyr Kanun En Nehr belediyesi arasında yer alan bir eve Perşembe gecesi İsrail tarafından düzenlenen hava saldırısında bir kadın öldürülürken, 14 sivil ise yaralandı. Yaralıların 4'ünün durumu ağır olup, enkaz altında kalan kişiler için arama çalışmaları devam ediyor.

BEYRUT, 14 Haziran (Xinhua) -- Lübnan'ın güneyindeki Cannata kasabası ile Deyr Kanun En Nehr belediyesi arasında yer alan bir eve Perşembe gecesi İsrail tarafından düzenlenen hava saldırısında bir kadın öldürülürken, 14 sivil ise yaralandı.

Bir sağlık kaynağının Xinhua'ya verdiği bilgiye göre, Sur kentindeki üç hastaneye nakledilen yaralılardan 4'ünün durumu ağır.

Lübnanlı askeri kaynaklar, İsrail'e ait bir savaş uçağının havadan karaya iki füze atarak iki katlı bir evi yerle bir ettiğini belirtti.

Kaynaklara göre, halen enkaz altında olan kişiler için arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel İsrail'in hava saldırısında bir kadın öldü, 14 sivil yaralandı - Son Dakika


Advertisement