İsrail'in Lübnan'daki Saldırısında 2 Kişi Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsrail'in Lübnan'daki Saldırısında 2 Kişi Öldü

10.05.2026 11:35

Ateşkese rağmen İsrail ordusu, Lübnan'da motosiklet hedef alarak 2 Suriye uyruklu kişiyi öldürdü.

İsrail ordusunun, ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyinde bir motosikleti hedef aldığı saldırıda 2 kişi yaşamını yitirdi.

İsrail ordusu, 17 Nisan'da yürürlüğe giren ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyine yönelik saldırılarını sürdürüyor.

Lübnan resmi haber ajansı NNA'ya göre, İsrail savaş uçakları, sabah saatlerinde Sur kentine bağlı Şakra ve Safad Battih beldelerini hedef aldı.

İsrail'e ait insansız hava aracının (İHA) Sur'a bağlı Kalile-Deyr Kanun kara yolunda seyir halindeki bir motosikleti hedef aldığı saldırıda Suriye uyruklu 2 kişi hayatını kaybetti.

Sivil savunma ekiplerinin, Lübnan ordusuyla koordinasyon halinde cenazeleri bölgeden çıkarmak için çalışma yürüttüğü aktarıldı.

İsrail'e ait İHA'lar, Sur'da Semaiyye ve Kalaviye beldeleri ile Ramadiyye-Şaitiyye kara yolunu da hedef aldı.

Nebatiye kentinde ise 1 kişi mağazası önünde düzenlenen saldırıda yaralandı.

Sur'a bağlı Ramadiyye beldesi yakınlarında bir tavuk yemi fabrikası da İsrail İHA'larınca hedef alındı.

Başkent Beyrut'ta ise sabah saatlerinden bu yana İsrail İHA'sı alçak irtifada uçuş gerçekleştiriyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Lübnan'daki Saldırısında 2 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement