İstanbul'a İlk Kar Düştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'a İlk Kar Düştü

İstanbul\'a İlk Kar Düştü
07.12.2013 11:59  Güncelleme: 12:07

Anadolu yakasındaki ilçelerden Sultanbeyli ve Kartal'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı.

İstanbul’da beklenen kar yağışı başladı. Anadolu yakasında Sultanbeyli ve Kartal’ın yüksek kesimlerine lapa lapa kar yağdığı görüldü.

BELEDİYE HAZIR BEKLİYOR

Belediye ekipleri kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için hazırlıklı beklerken, vatandaşlar bu mevsimde kar yağışının normal olduğunu söyledi.

"BEKLİYORDUK ZATEN"

Yaşar Demirbüken isimli vatandaş, "Artık zamanı geldi, bekliyorduk zaten. Burası biraz yüksekte kalıyor, her sene bu zamanlarda kar yağar ve bu kar genelde tutar. Tuttuğu zaman da buralarda yürüyemeyiz." dedi.

"İSTANBUL'A YAĞMUR, BURAYA KAR YAĞIYOR"

Demirbüken, "İstanbul’a falan sulu yağmur yağıyor ama burada kar yağıyor. Burası İstanbul’un en yüksek tepelerinden biri. İşimize de zor gidip geliyoruz ama şu anda iyi. Çok yoğun kar olduğunda araçlar çıkamıyor, işimize de gidemediğimiz de oluyor" dedi. Anadolu yakasındaki kar yağışı devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'a İlk Kar Düştü - Son Dakika


Advertisement