İSTANBUL-ATAŞEHİR'DE SAMURAY KILICIYLA ÖLDÜRÜLEN BAŞAK CENGİZ ÖLÜMÜNÜN 1'İNCİ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI - Son Dakika
Güncel

İSTANBUL-ATAŞEHİR'DE SAMURAY KILICIYLA ÖLDÜRÜLEN BAŞAK CENGİZ ÖLÜMÜNÜN 1'İNCİ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

ATAŞEHİR'de samuray kılıçla uğradığı saldırıda katledilen 28 yaşındaki Başak Cengiz, ölüm yıldönümünde adının verildiği sokakta ailesi ve sevenleri tarafından anıldı.

09.11.2022 11:55  Güncelleme: 12:20

ATAŞEHİR'de samuray kılıçla uğradığı saldırıda katledilen 28 yaşındaki Başak Cengiz, ölüm yıldönümünde adının verildiği sokakta ailesi ve sevenleri tarafından anıldı. Anma programında gözyaşlarına hakim olamayan anne Beyhan Cengiz "Yavrum kurban olayım sana, burada olaydım da, siper olaydım" dedi.

Mimar Başak Cengiz (28), bir yıl önce, Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıçla saldırıya uğrayarak, hayatını kaybetti. Cengiz için ölümünün birinci yıldönümünde adının verildiği sokakta anma programı düzenlendi. Anmaya Cengiz'in ailesi ve sevenleri ile AK Parti Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Esma Ersin ile kadınlar, Başak Cengiz Sokak'taki anmada, Başak Cengiz'in öldürüldüğü yere karanfil bırakıldı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Anne Beyhan Cengiz, " Kızım senden özür diliyorum. Seni koruyamadım. Kızımın artık sevenleri var. Kızımı yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum. Kalbimin acıdan nasıl kıvrıldığını göstermek isterdim. Bu acıyla beni yalnız bırakmadınız. Her zaman yanımda oldunuz" dedi. Baba Avni Cengiz "Başak unutulmuyor, unutulmayacak. Buraya gelen herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun herkesten"diye konuştu.

İSTANBUL-ATAŞEHİR\'DE SAMURAY KILICIYLA ÖLDÜRÜLEN BAŞAK CENGİZ ÖLÜMÜNÜN 1\'İNCİ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSTANBUL-ATAŞEHİR'DE SAMURAY KILICIYLA ÖLDÜRÜLEN BAŞAK CENGİZ ÖLÜMÜNÜN 1'İNCİ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement