
İstanbul'da terör örgütleri DHKP-C ve MLKP'ye yönelik 7 ilçede düzenlenen operasyonlarda 5 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
SABAHA KARŞI DHKP-C ve MLKP OPERASYONU
Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat Şube ve Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında terör örgütleri DHKP-C ve MLKP'ye bu sabaha karşı operasyon düzenledi.
5 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi Sultangazi, Ataşehir, Kağıthane, Maltepe, Eyüp, Küçükçekmece ve Üsküdar'da eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 5 şüphelinin yakalandığı belirtildi.
Güvenlik güçlerince yakalanan şüphelilerin örgüt adına eylem hazırlığında oldukları kaydedilirken, baskın yapılan adreslerdeki aramalarda örgütsel dokümanların ele geçirildiği kaydedildi.
Yakalanan şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Son Dakika › Güncel › İstanbul'da 30 Ağustos Öncesi Terör Operasyonu: 5 Gözaltı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.