İstanbul'da El Kaide ve DEAŞ'a para topladıkları iddiasıyla yakalanan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da El Kaide ve DEAŞ'a para topladıkları iddiasıyla yakalanan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütleri El Kaide ve DEAŞ'a para topladıkları iddiasıyla 6 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

12.08.2023 10:52  Güncelleme: 10:53

İstanbul'da silahlı terör örgütleri IŞİD ve El Kaide adına sosyal medya hesapları üzerinden para topladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken 3'ü şüpheli ise tutuklandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı terör örgütleri IŞİD ve El Kaide'ye finansman sağlayan kişilerin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlatmış, 6 kişinin örgüt için sosyal medya platformları üzerinden para topladığı belirlenmişti. Şüphelilerin Sancaktepe, Arnavutköy, Sarıyer ve Sultanbeyli ilçelerindeki adreslerine 8 Ağustos'ta eş zamanlı operasyon düzenlenerek şüphelilerin tamamı gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından dün adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 3'ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul\'da El Kaide ve DEAŞ\'a para topladıkları iddiasıyla yakalanan 6 şüpheliden 3\'ü tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da El Kaide ve DEAŞ'a para topladıkları iddiasıyla yakalanan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement