Fight Club'ı Aratmayan Kavgada Gençler Dövüştü, Vatandaşlar Tezahürat Yaptı! Kamera Kayıttaydı - Son Dakika
Güncel

Fight Club'ı Aratmayan Kavgada Gençler Dövüştü, Vatandaşlar Tezahürat Yaptı! Kamera Kayıttaydı

Aksaray'da alkollü 2 grup tekme, tokat ve yumruklarla birbirine girdi. Tekmeler havada uçuşurken izleyen vatandaşlar tezahürat yaptı. Fight Club filmini aratmayan kavga kameraya yansıdı.

30.01.2019 09:08  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da alkollü olduğu iddia edilen 2 grup tekme, tokat ve yumruklarla birbirine girdi. Fight Club filmini aratmayan kavgada, tekmeler havada uçuşurken gençlerin dövüşmekten yorulmadığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 GRUP GENÇ, TARTIŞMAYA BAŞLADI

Fatih Aksaray Meydanı'da geçtiğimiz 2 Ocak günü saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda alkollü olduğu iddia edilen 2 grup genç, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

TEKME TOKAT SALDIRDILAR

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine gençler tekme, tokat ve yumruklarla birbirine saldırdı. Uçan tekmelerin de havada uçuştuğu kavga, "Fight Club" filmini aratmadı.

O ANLAR KAMERADA

Dakikalarca dövüştükten sonra düşen ancak yorulmadan yerden kalkan bazı gençler, amansızca kavga etmeyi sürdürdü. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

KİMİ İZLEDİ KİMİ TEZAHÜRAT YAPTI

Görüntülerde, gençler bir anda tekme ve tokatlarla birbirine vuruyor. Kavgayı gören gruptaki diğer gençler ise farklı noktalarda dövüşmeye başlıyor. Kavga esnasında bazı gençler yere düşüyor. Yerden kalkan gençler yine birbirine vurmaya başlıyor. Çevreden geçen bazı vatandaşlar ise olanı biteni izlerken, bazı vatandaşlar ise tezahürat yapıyor.

Fight Club'ı Aratmayan Kavgada Gençler Dövüştü, Vatandaşlar Tezahürat Yaptı! Kamera Kayıttaydı
Fight Club\'ı Aratmayan Kavgada Gençler Dövüştü, Vatandaşlar Tezahürat Yaptı! Kamera Kayıttaydı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fight Club'ı Aratmayan Kavgada Gençler Dövüştü, Vatandaşlar Tezahürat Yaptı! Kamera Kayıttaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Emir: Dizilerde içki, dövüş, hırsızlık özendirilirse böyle olur. 4 2 Yanıtla
  • fs: ALKOL ün faydaları say say bitmez :) 2 1 Yanıtla
  • Muhendis: Balık baştan kokar. Fasizim bedende baslar evden sokağa ordan ekonomi siyasete hepsine sirayet ederse bu yıkım yokum getirir er yada geç 0 0 Yanıtla

Advertisement