İstanbul'da Fiyaka'lı Geceler Başladı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Fiyaka'lı Geceler Başladı

İstanbul\'da Fiyaka\'lı Geceler Başladı

Fiyaka Club, sezon açılışını sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerini ağırladığı eğlence dolu bir parti ile yaptı.

22.10.2012 11:24

Avrupa'nın en gözde mekanlarının İstanbul'daki muadili olarak anılan Fiyaka Club, Tarihi Yarımada'nın güzelliğiyle bütünleşen manzarası eşliğinde yeni sezona eğlence dolu bir parti ile merhaba dedi. Mekan, ünlü DJ Fatih Yaman'ın canlı performansı, dans şovları, dekorasyonu ve renkli ortamıyla konuklarını eğlenceyle buluşturdu. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren parti, modacı Uğurkan Erez, Erol Albayrak, yapımcı ve sunucu Okan Karacan, şarkıcı Seyyal Taner, Ebru Polat, Emel Yalçın ve Sehan Sokulgan ile oyuncu Efe Deprem gibi sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerini de ağırladı. Partide ayrıca medya dünyasından isimler de Fiyaka Club ailesini yalnız bırakmadı.

Sonbahar ve kışın en çok konuşulacak mekanlarından olacak Fiyaka Club, ayrıca her çarşamba karaoke parti, cuma ve hafta sonu ise özel etkinlikleriyle 23:00-04:00 saatleriarasında geceleri farklı kılacak. Mekan, her gün 14:00-22:30 saatleri arasında ise, arkadaşları ve ailesiyle keyifli zamanlar geçirmek isteyenlere kapılarınıaçacak. Şehir telaşından uzak, modern ve özgün tarzıyla dikkat çeken ve menüsünde, pek çok farklı lezzeti sunan mekan, doğum günü, bekarlığa veda ve her türlü kutlama ve partiler için de nezih bir ortam sunacak.

Fiyaka Club, etkinliklerden haberdar olmak isteyenler için www.clubfiyaka.com web adresinin yanı sıra facebook.com/FIYAKALOUNGECLUB ve twitter.com/ClubFiyaka sosyal ağları üzerinden

takip imkanı sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'da Fiyaka'lı Geceler Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement