İstanbul'da Sıcaktan Bunalan Vatandaşlar Denize Koştu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Sıcaktan Bunalan Vatandaşlar Denize Koştu

İstanbul\'da Sıcaktan Bunalan Vatandaşlar Denize Koştu

İstanbul’da termometreler 35 dereceyi gösterirken, sıcaktan bunalan vatandaşlar denize koştu.

16.08.2014 15:43

İstanbul'da termometreler 35 dereceyi gösterirken, sıcaktan bunalan vatandaşlar denize koştu.

İstanbul'da bugün 35 derece olarak ölçülen hava sıcaklığı nemle birlikte 39-40 derece olarak hissedildi. Deniz sıcaklığının 28 dereceye ulaştığı kentte, nem oranının ise yüzde 60 civarında seyrettiği belirtiliyor.

Sıcaktan bunalan Beşiktaş ve Sarıyer çevresindeki vatandaşların, Rumeli ve Bebek Sahili'nde denize girerek serinlemeye çalıştığı gözlendi. Bazı vatandaşlar park ve bahçelerdeki ağaç gölgelerine sığınırken, bazılarının ise şemsiye altında uyumayı tercih ettikleri görüldü.

İstanbul'daki aşırı sıcaklar, yalnızca insanları değil hayvanları da olumsuz yönde etkiledi. Sıcaktan etkilenen köpekler, denize girerek sıcaktan korunmaya çalıştı.

Meteoroloji uzmanları, yüksek sıcaklığın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Sıcaktan Bunalan Vatandaşlar Denize Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement