İstanbul'da Yağmur Etkili Oldu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Yağmur Etkili Oldu

İstanbul\'da Yağmur Etkili Oldu

İstanbul'da beklenen yağış akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı.

15.05.2013 04:18  Güncelleme: 09:16

Meteoroloji'den yapılan yazılı açıklamadan bir süre sonra, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağış Bakırköy, Bahçelievler ve Fatih civarında görülmeye başladı. Yağmura dışarıda yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına sığındıkları gözlendi.

Yoğun yağış nedeniyle Maslak Büyükdere Caddesi TEM Otoyolu bağlantı yolunda un yüklü bir kamyon yan yattı. Edinilen bilgiye göre, Amasya'dan dün yola çıkan Veli Bilgili'nin kullandığı un yüklü kamyon TEM Otoyoluna bağlanmak üzereyken yağıştan dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybederek yan yattı.

Kamyonun dorsesindeki unlar yere saçılırken, yoldan geçenlerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkışma olma ihtimaline karşı olay yerine itfaiye ekipleri de istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kamyon şoförü Bilgili ve diğer iki kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Veli Bilgili'nin arkadaşları olayla ilgili, "Amasya'dan geliyordu. Virajı biraz hızlı girdi ve ya kaydı. Kamyonda un vardı. Yanındaki iki işçide hafif şekilde yaralandı" dedi. Yaralıları durumunun ciddi olmadığı öğrenilirken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ANADOLU YAKASINDAKİ KAZALAR

İstanbul Anadolu yakasında saat 24: 00 sıralarında başlayan etkili yağış D-100 kara yolunda kazalara neden oldu. İlk kaza Kadıköy D-100 karayolu Ankara istikameti Bostancı Köprüsü'nde meydana geldi. 6 araç ıslak zeminde zincirleme kazaya karıştı. Kaza sonucunda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, kaza yapan araçlarda maddi hasar meydana geldi. İkinci kaza Kadıköy Ankara istikameti Kozyatağı mevkiinde meydana geldi. Arıza nedeni ile emniyet şeridinde park halinde bulunan tankere yağışlı kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir araç arkadan çarptı. Araçta bulunan 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

Bir diğer kaza ise D-100 Karayolu'nda Maltepe'de devrilen kamyon oldu. Yine Kadıköy Bostancıda D- 100 karayolunda 2 motosiklete sürücüsü kaygan zeminde kaza yaptı.

Hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüleri hastanede tedavi altına alındı. Ataşehir'de de bir araç direksiyon hakimiyetini kaybederek D-100 Karayolu İstanbul istikametinde yol üzerindeki ağacı devirip takla attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Yağmur Etkili Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement