İstanbul'da Yangında Hayatını Kaybeden Özen'in Ailesine Devlet Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Yangında Hayatını Kaybeden Özen'in Ailesine Devlet Sahip Çıktı

İstanbul\'da Yangında Hayatını Kaybeden Özen\'in Ailesine Devlet Sahip Çıktı

İstanbul Esenyurt'ta 11 Mart 2012'de meydana gelen yangında 10 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Vanlı Sevdin Özen'in ailesine Özalp Kaymakamlığı tarafından ev yapılacak.

28.03.2012 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Esenyurt'ta 11 Mart 2012'de meydana gelen yangında 10 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Vanlı Sevdin Özen'in ailesine Özalp Kaymakamlığı tarafından ev yapılacak. Özen'in eşi Miyase Özen'e de aylık bağlanacak.

İstanbul Esenyurt'ta bir inşaatta işçi olarak çalışan ve kaldıkları çadırda çıkan yangında 10 arkadaşı ile birlikte yanarak can veren Sevdin Özen'in ailesine devlet sahip çıktı. Özalp Kaymakamı Şener Çağlar, ilçeye bağlı Hazine Köyü'nde tek odalı evde yaşam mücadelesi veren 8 kişilik Özen ailesini ziyaret etti. Özen'in çocuklarına yakın ilgi gösteren Kaymakam Çağlar, aileye bir ev yapacaklarını söyledi. Ayrıca Sevdin Özen'in eşi Miyase Özen'e de aylık bağlanacağı müjdesini verdi. 5 aylık Özge bebeğe altın takan Kaymakam Çağlar, kendisiyle birlikte getirdiği giysileri de Özen'in çocuklarına giydirdi. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Yangında Hayatını Kaybeden Özen'in Ailesine Devlet Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement