Reklamlarda gördüğü ağrı kesiciden sipariş etti! Hayatı adeta kâbusa döndü - Son Dakika
Güncel

Reklamlarda gördüğü ağrı kesiciden sipariş etti! Hayatı adeta kâbusa döndü

Reklamda gördüğü ağrı kesici kremi sipariş veren 70 yaşındaki Mehmet Önder, gelen paketin içinde Yalova'daki bir termal otele ait davetiye gördü. Konaklamak için otele giden yaşlı adamın adeta o günden sonra hayatı karardı.

08.11.2022 09:31  Güncelleme: 11:02

İstanbul'da yaşayan 70 yaşındaki Mehmet Önder, televizyonda çıkan reklamlarda gördüğü bir ağrı kesici kremden sipariş etti. Önder'e kremle birlikte Yalova'daki bir termal otele ait 2 günlük tatil davetiyesi geldi.

BEDAVA TATİLE ÇAĞIRIP DEVRE MÜLKLE KANDIRDILAR

Bedava tatilden yararlanmak için Yalova'ya giden Önder'e orada devre mülk teklif edildi. Önder, bu yatırımdan kazançlı çıkacağını düşünerekten devre mülkü satın aldı. Dolandırıcılar bununla da kalmayıp çok daha fazla para kazanmayı vaat ettikleri Önder'in peşini bırakmadı. Önder, tüm mülklerini ve evini satıp bankadan kredi çekti.

"3 MİLYON 450 BİN TL PARAM GİTTİ"

Show Haber'de yer alan bilgiye göre bu şekilde dolandırılan ve büyük yıkım yaşayan Önder, "Bizi davet ettiler Yalova'ya, dolandırıcılık orada başladı. 'Sizi şehit ve gazi yakını gösterirsek 14 bin 800 liraya burayı vereceğiz' dediler. 29 bine göre cazip geldi. Keşke gelmeseydi, almasaydım. İmza attım, vekaletname verdim. Kredi çektik, evi sattık, 3 milyon 450 bin lira param gitmiş vaziyette, dolandırıldım. Tehditler, ölümler... Her şey başımda şu anda. Kan kusturdular" dedi.

Malını mülkünü kaptıran üstelik bankalara da borçlanan Önder'in yuvası da yıkıldı. Eşinin boşanma davası açtığı adam, dolandırıcılardan davacı olarak hakkını arıyor.

Reklamlarda gördüğü ağrı kesiciden sipariş etti! Hayatı adeta kâbusa döndü

Son Dakika Güncel Reklamlarda gördüğü ağrı kesiciden sipariş etti! Hayatı adeta kâbusa döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bülent Soğukbulak: Dolandırıcılık sahtekarlık yapan kansızlar şerefi namusu olmayan müptezellerdir 56 0 Yanıtla
    sefo 6157: Umurlarında bile olmaz. Namus olsa zaten yapmazlar. Bunlar Sadece medyaya yansıyan haberler. Bilmediğimiz duymadığımız daha neler var kim bilir. 0 0

Advertisement