İstanbul Küçükçekmece'de 19 aracın lastiği kesildi, şüpheliler yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Küçükçekmece'de 19 aracın lastiği kesildi, şüpheliler yakalandı

İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde park halindeki 19 aracın lastiği kesildi. Polis ekipleri, olay yerindeki kamera görüntülerini inceleyerek şüphelileri belirledi. Alkol etkisi altında olan şüpheliler, mala zarar verme suçundan adli makamlara sevk edilecek.

03.03.2024 12:35  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde, sabah araçlarının yanına gelen vatandaşlar araç lastiklerinin kesildiğini fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine sokağa polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptığı incelemede sokakta park halindeki 19 aracın lastiğinin kesildiğini belirledi.

Emniyet görevlileri tarafından yapılan çalışmalarda; olay yeri ve çevresindeki kamera görüntüleri incelendi. Kimlik bilgileri belirlenen F.A., Ş.B. ve A.E. isimli kişilerin yol boyunca araçlara zarar vererek ilerledikleri olayı gerçekleştirdikten sonra yaya olarak olay yerinden uzaklaştıkları görüldü.

Bir süre sonra olayda kullandıkları bıçak ile birlikte yakalanan şüphelilerin  alkol etkisiyle böyle bir saldırıyı gerçekleştirdikleri belirtildi.

Şüpheliler "mala zarar verme" suçundan adli makamlara sevk edilecek.

İstanbul Küçükçekmece\'de 19 aracın lastiği kesildi, şüpheliler yakalandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İstanbul Küçükçekmece'de 19 aracın lastiği kesildi, şüpheliler yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Abdülkadir Doğruyol: SANILIYORMUKİ SERBEST BIRAKILDIKLARIN DA LASTİK KESMEYE SON VERECEKLER .KALDIĞI YERDEN DEVAM .BÖYLELERİNİ ANCAK ÖMÜR BOYU DURDURUR . 0 0 Yanıtla

Advertisement