Oyuncu Neslihan Yeldan, İstanbul Seçimlerini Eleştirdiği İçin Tehdit Mesajları Aldı - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Neslihan Yeldan, İstanbul Seçimlerini Eleştirdiği İçin Tehdit Mesajları Aldı

İstanbul seçimlerinin sonuçlanmamasıyla ilgili tepki gösteren İstanbullu Gelin oyuncusu Neslihan Yeldan, tehdit ve hakaret mesajları aldığı için savcılığa başvurdu.

17.04.2019 14:59  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbullu Gelin dizisinde Senem karakterini canlandıran Neslihan Yeldan, İstanbul'da sonuçlanmayan seçimlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepki gösterdi.

Seçim hakkında paylaşımından dolayı destek mesajlarının yanı sıra hakaret ve tehdit mesajları alan oyuncu, mesaj atan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

TEHDİT VE HAKARET MESAJLARI ALDI

Yeldan "İstanbul haftalardır sayılamadı, dünya halimize gülüyor artık. Soğanın kilosu 10 tl" yorumu sonrası takipçilerinden aldığı mesajlarla neye uğradığını şaşırdı. Neslihan Yeldan'a destek mesajları yağarken bir yandan da tepkiler geldi. Bu paylaşımın ardından sözlerine devam eden Yeldan, kendisine hakaret edenlere dava açtığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Oyuncu Neslihan Yeldan, İstanbul Seçimlerini Eleştirdiği İçin Tehdit Mesajları Aldı

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Yeldan açıklamasında "Ağır hakaretlere maruz kaldım. Yetmedi tehdit edildim. Bir sanatçı, anne ve kadın olarak suçlandığım şeyler; vatan hainliği, fetöcülük, dinsizlik, o.rsp.luk. İnsanın canı sıkılıyor tabii. Onların da canı sıkılacak ve bazı mahkemeye giderek para ve hapis cezasıyla karşılaşacak. Bugün savcılıktayız." dedi.

Oyuncu Neslihan Yeldan, İstanbul Seçimlerini Eleştirdiği İçin Tehdit Mesajları Aldı
Oyuncu Neslihan Yeldan, İstanbul Seçimlerini Eleştirdiği İçin Tehdit Mesajları Aldı

Son Dakika Güncel Oyuncu Neslihan Yeldan, İstanbul Seçimlerini Eleştirdiği İçin Tehdit Mesajları Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Eda: Türkiyede sanatçı böyle işte boş teneke 4 31 Yanıtla
  • ..: Seçim isteyenler Allah'ın izniyle kaybecek .. 21 10 Yanıtla
  • Burakk: Eeee.., sonra mahkememi kurtaracak senün yüzünü yanıcı ve uçucu maddeden...! Haddini biliceksin. Boyundan büyük laflarla cahil milleti galeyana getirmeye çalışmayacaksın.. sanatçı bozuntusu senii 8 20 Yanıtla
  • İstanbul: İstanbul a yapılan hizmetlere yazık... inadına Recep Tayyip Erdoğan 12 15 Yanıtla
  • andsmero: mazbatasını verın 16 9 Yanıtla
  • dobraadam: fikir özgürlügü varmı 18 3 Yanıtla
  • Balicix: Ulan arkadaş suriyelilere hicbir zaman karsı cıkmadım ama ben kepce operatörüyüm kapımın önünde 2yıl alt gecit işi oldu 17 tane kamyoncu operatör olarak suriyeliler calıştı ben de gurbet gurbet süründüm şimdi Bi işe başvurdum iş güvenliği oydu buydu uzadı gitti bize iş güvenliği o bu varda bu suriyeliler sigorta dahi yok nasıl calışıyor Nalet olsun böyle sisteme 15 1 Yanıtla
  • HÜSNÜ ÇOBAN: KOYUNLAR SAMANLARIMIZ KESİLECEK DİYE BU TELAŞ LARI BAŞKA BİR AMAÇLARI YOK 9 7 Yanıtla
  • yönetmen: buda kendini nimetten saydı eyimi :D 7 9 Yanıtla
  • başka kapıya: sen ve senin gibi vatan düşmanı sanatçılar hep vardı var olacaklar ama bu vatanın evladı olmayacaklardır.gezizakalı memolilerden git öğren sor bilirsin gerçi bunları sen 3 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement