İstanbul'un Eşsiz Güzellikleri - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Eşsiz Güzellikleri

İstanbul\'un Eşsiz Güzellikleri

stanbul'un 8. Tepesinden farklı bir deneyim yaşatan İstanbul Sapphire Terası okul gezileri için cazip bir mekan.

24.09.2012 13:56

236 metreden İstanbul'un Avrupa ve Asya yakalarını aynı anda 360 derece açıyla görüleceği İstanbul'un 8. Tepesinden farklı bir deneyim yaşatan İstanbul Sapphire Terası okul gezileri için cazip bir mekan.

Öğrenciler, İstanbul Sapphire Seyir Terası sayesinde kentin dört bir yanında yükselen tarihi ve turistik abidelerini, iki kıtaya yayılmış olan üç imparatorluğunu medeniyet izlerini bir arada ve bambaşka bir açıdan görme fırsatını yakalıyor.

Bunun yanı sıra Sky Ride İstanbul sayesinde çocuklarımız Boğaz'ın ışıltısı, Kız Kulesi'nin efsunu, Ayasofya'nın ihtişamı, Topkapı Sarayı'nın gizemi, Sultanahmet'in görkemini, Yerebatan Sarnıcı'nın ürpetici güzelliğini, Taksim'in renkli kalabalığı keyifli ve eğlenceli bir ortamda deneyebilecekler. Ayrıca Türkiye'nin ilk dört boyutlu helikopter simülasyonu sayesinde rüzgâr, yağmur ve dokunma efektleriyle duyularınıza hitap eden gerçekçi bir deneyim yaşayabilecekler.

Bütün bu güzellikleri yaşatacak olan İstanbul Sapphire Seyir Terası İstanbul'un olumlu imajını desteklerken, şehrin turizm gelirini de arttırıyor. Seyir Terası, aynı zamanda cazip etkinliklerin gerçekleştirildiği bir kültür-sanat noktası olarak nitelendiriliyor.

Sapphire Seyir Terası'nda, İstanbul temalı tasarım eşyaları satın alabileceğiniz bir hediyelik eşya dükkanın yanı sıra şehrin en güzel manzarasına karşı kahvenizi yudumlayabileceğiniz seçkin bir mekân; Vista Cafe bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'un Eşsiz Güzellikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement