İzmir Afrin'deki Askerler İçin Kan Bağışlandı - Son Dakika
Güncel

İzmir Afrin'deki Askerler İçin Kan Bağışlandı

İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin çalışanları ve öğrencileri, Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla kan bağışında bulundu.

23.01.2018 14:15

İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin çalışanları ve öğrencileri, Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla kan bağışında bulundu.

İzmir Demokrasi Üniversitesi, Zeytin Dalı Operasyonu'na katılan askerlere destek olmak amacıyla üniversite kampüsünde Kızılay'a kan bağışı organizasyonu gerçekleştirdi. Organizasyonda ilk kanı bağışlayan İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper oldu, onu çalışanlar ve öğrenciler takip etti. Prof. Dr. Tunçsiper, Üniversite olarak Afrin'de mücadele eden askerlerimize destek olmak istedik ve kan bağışı kampanyası düzenledik. İhtiyaç olmayacağına inanıyoruz. Türk Kızılay'ı gerekli stoğu yapmış durumda. 15 Temmuz'dan sonra kurulan bir üniversite olarak biz de katkıda bulunmak istedik. Öğrencilerimiz, akademik ve idari kadro olarak Kızılay için bağışta bulunuyoruz dedi. Tunçsiper, kan verme konusundaki talep devam ettiği sürece kan bağışı organizasyonunun da devam edeceğini açıkladı.

Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök ise, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ülkenin güvenliği adına Afrin'de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmayı hedeflediklerini belirterek, 'Bir kişinin bile burnunun kanamadan gelmesini diliyoruz ama yine de, ülkemizin kan stok seviyesini takip eden, Sağlık Bakanlığı denetimindeki Türk Kızılay'ı, operasyon için gerekli kan stoklarını de tedbir amaçlı oluşturuyor.ödedi.

Gök, açıklamaların ardından Prof. Dr. Tunçsiper'e bir teşekkür plaketi verdi.

İzmir Afrin\'deki Askerler İçin Kan Bağışlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Afrin'deki Askerler İçin Kan Bağışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement