İzmir Apartman Dairesinde Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

İzmir Apartman Dairesinde Korkutan Yangın

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, bir apartmanın üçüncü katındaki evde çıkan yangında, dumandan etkilenen 62 yaşındaki Hasan Kaçan hastaneye kaldırıldı.

21.12.2017 19:02

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, bir apartmanın üçüncü katındaki evde çıkan yangında, dumandan etkilenen 62 yaşındaki Hasan Kaçan hastaneye kaldırıldı. Alevler ise diğer odalara ve üst kata sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bugün saat 11.00 sıralarında, Zafer Mahallesi, Adem Dertsiz Sokak'taki dört katlı bir apartmanın üçüncü katındaki Hasan Kaçan'a ait dairede yangın çıktı. Oturma odasında elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında, perdelerin tutuşmasıyla alevler kısa sürede tüm odayı sardı. Kaçan, alevlere kendi imkanı ile müdahale etmek istediyse de başarılı olamadı. Alevleri farkeden çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, ilk olarak yoğun dumandan etkilenen Kaçan'ı dışarı çıkardı. Kaçan, 112 Acil Servis ambulansı ile Ödemiş Devlet Hastarnesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Korku ve paniğe neden olan yangın, itfaiye ekipleri tarafından su sıkılarak diğer odalara ve üst katlara sıçramadan, 1 saatlik çaba sonucunda söndürüldü. Kaçan'ın birlikte yaşadığı oğlu 18 yaşındaki Barış Kaçan'ın ise yangın sırasında işte olduğu öğrenildi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

İzmir Apartman Dairesinde Korkutan Yangın
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Apartman Dairesinde Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement