İzmir - Avcı'nın Babası Hdp'ye Destek Toplantıları Yapmış - Son Dakika
Güncel

İzmir - Avcı'nın Babası Hdp'ye Destek Toplantıları Yapmış

İzmir - Avcı\'nın Babası Hdp\'ye Destek Toplantıları Yapmış

Avcı'nın babası HDP'ye destek toplantıları yapmışİZMİR'de, FETÖ/PDY yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında emekli polis ve işletmecilerinde bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı.

25.08.2016 14:53

Avcı'nın babası HDP'ye destek toplantıları yapmış

İZMİR'de, FETÖ/PDY yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında emekli polis ve işletmecilerinde bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı. Aralarında, Avukat Gültekin Avcı'nın babası İsmail Avcı'nın da bulunduğu sanıkların, cemaat toplantıları düzenledikleri, 7 Haziran seçimlerinde HDP'ye destek istedikleri öğrenildi.

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yeni bir operasyon yaptı. Kent içinde belirlenen adreslere yapılan operasyonda, aralarında Avukat Gültekin Avcı'nın emekli polis olan babası İsmail Avcı ve kahve firması sahibi S.T.'nin de aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltındaki emekli polis ve işletmecilerin, Bayraklı İlçesi'ndeki iş merkezinde cemaate destek toplantıları yaptıkları öğrenildi. Yine 7 Haziran seçimleri öncesinde yapılan bu toplantılarda, HDP'ye destek istendiği de polisin, takibiyle belirlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir - Avcı'nın Babası Hdp'ye Destek Toplantıları Yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement