İzmir Canım Türkiyem Şarkısını Memleketi Kınık'ta Tanıttı - Son Dakika
Güncel

İzmir Canım Türkiyem Şarkısını Memleketi Kınık'ta Tanıttı

Canım Türkiyem şarkısını memleketi Kınık'ta tanıttıBesteci, söz yazarı ve yorumcu Fırat Tanır'nın, memleketi İzmir'in Kınık ilçesinde, klibini yöre halkıyla birlikte çektiği 'Canım Türkiyem' isimli şarkısı, düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

18.04.2018 14:30

Canım Türkiyem şarkısını memleketi Kınık'ta tanıttı

Besteci, söz yazarı ve yorumcu Fırat Tanır'nın, memleketi İzmir'in Kınık ilçesinde, klibini yöre halkıyla birlikte çektiği 'Canım Türkiyem' isimli şarkısı, düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Kınık Belediyesi'nin sponsor olduğu 'Canım Türkiyem' isimli şarkının tanıtımı için Kınık Belediyesi Sakız Adası Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen tanıtım toplantısına Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün, AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş Oral Kaymak, AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, besteci ve söz yazarı Fırat Tanır ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantıda konuşan Fırat Tanır, yıllardır söz yazıp, bestelediğini belirterek, Müzik yolcuğuluğuma çıktığımda iki hayalim vardı. Birincisi ve en önemlisi, ülkeme, milletime, Türkiyem'e bir şarkı yazmak, bestelemek ve yorumlamak idi. İkinci hayalim ise yaptığım şarkının klibini memleketimde, memleketlim ile yani sizlerle çekmekti. Sizlerin desteği ile bugün bu iki hayalimi de gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Canım Türkiyem, ülkemize, miletimize armağanımız olsun. Sloganımız ise 'Sevdamız bayraktır, aşkımız vatandır' olsun dedi. Konuşmaların ardından Tanır'ın 'Canım Türkiyem' isimli şarkısının klibi, davetlilere izletildi. Porotokol üyeleri ve davetliler ellerindeki Türk bayrakları ile şarkıya eşlik etti.

--- KUTU ---

SÖZ KONUSU ŞARKININ SÖZLERİ SÖYLE;

Canım Türkiyem

Dağlarına yol olurum

Yoluna yoldaş olurum

Toprağına su olurum

Suyuna can olurum

Sana kurban olurum A

Benim Canım Türkiyem

Sevdamız bayraktır

Atalardan mirastır

Aşkımız vatandır

Türkiyem ülkem benim

Canım Türkiyem

Gökyüzüne ay olurum

Ayına yıldız olurum

Mazine hayran olurum

Bayrağına kan olurum

Sana kurban olurum

Benim canım Türkiyem

Sevdamız bayraktır

Atalardan mirastır

Aşkımız vatandır

Türkiyem

Ülkem benim

Ülkem canım Türkiyem.

İzmir Canım Türkiyem Şarkısını Memleketi Kınık\'ta Tanıttı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Canım Türkiyem Şarkısını Memleketi Kınık'ta Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement