İzmir Cumhuriyetin 10'uncu Yıl Fotoğrafı Klip Oldu - Son Dakika
Güncel

İzmir Cumhuriyetin 10'uncu Yıl Fotoğrafı Klip Oldu

Cumhuriyetin 10'uncu yıl fotoğrafı klip olduHÜSNÜ Kazım Özler'in 85 yıl önce Uşak'ta çektiği Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık yazılı pankartın bulunduğu fotoğraf, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde canlandırıldı.

26.10.2018 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin 10'uncu yıl fotoğrafı klip oldu

HÜSNÜ Kazım Özler'in 85 yıl önce Uşak'ta çektiği Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık yazılı pankartın bulunduğu fotoğraf, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde canlandırıldı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Cumhuriyetin 95'inci yıl dönümü için 1 dakikalık klip hazırladı.

1933 yılında Uşak'ın ilk fotoğrafçısı olan Hüsnü Kazım Özler (Foto Kazım) tarafından Eski Devlet Hastanesi'nin olduğu bölgede Cumhuriyet'in 10. yıl dönümünde geçit töreni sırasında çekilen Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık yazılı pankartın bulunduğu fotoğraf, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde dönemin kıyafetleri ve malzemeleri ile bire bir canlandırıldı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Cumhuriyetin 95'inci yıl dönümü için 1 dakikalık klip hazırladı. Klipte mermi taşıyan kadınlar, Türk bayrakları, 10'uncu yılda yazılan pankartın aynısı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün posteri, kağnı arabası yer aldı. Klipte dönemin kahramanlarını canlandıranlar, Hatırlar mısın Yoksulduk ama yoksun değildik. Vatan ve bayrak sevgisiyle doluyduk. Bilir misin Hasan Tahsin'i,

Fatma Bacı'yı, Nene Hatun'u ve onlara önderlik eden Atütürk'ü. Biz biliriz. Onlar sayesinde bizim Cumhuriyetimiz var. Cumhuriyete sonsuza dek sahip çıkacağız dedi.

Parti yöneticilerinin sosyal medya hesaplarından paylaştıkları klip, büyük ilgi gördü.

İzmir Cumhuriyetin 10\'uncu Yıl Fotoğrafı Klip Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Cumhuriyetin 10'uncu Yıl Fotoğrafı Klip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement