İzmir'de 10 Milyon Liralık Bileti Seyyar Bayi Satmış - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 10 Milyon Liralık Bileti Seyyar Bayi Satmış

İzmir\'de 10 Milyon Liralık Bileti Seyyar Bayi Satmış

Milli Piyango'nun, dörde bölünen 40 milyon lira büyük ikramiyeli Yılbaşı Özel Çekilişi'nde İzmir'deki çeyrek bileti, seyyar bayii Fevzi Deniz'in sattığı ortaya çıktı.

02.01.2012 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Piyango'nun, dörde bölünen 40 milyon lira büyük ikramiyeli Yılbaşı Özel Çekilişi'nde İzmir'deki çeyrek bileti, seyyar bayii Fevzi Deniz'in sattığı ortaya çıktı. Talihlinin kim olduğu ise henüz bilinmiyor.

Yılbaşında, Milli Piyango'nun özel çekilişindeki 40 milyon liralık büyük ikramiye Isparta, Adana, İstanbul ve İzmir'de satılan 4336149 numaralı çeyrek biletlere isabet etti. Büyük ikramiyenin isabet ettiği İzmir'deki bileti, engelli seyyar bayi Fevzi Deniz'in sattığı anlaşıldı. Seyyar bayii Deniz, bu durumu öğrenen arkadaşlarının ve vatandaşların ilgi odağı oldu. Yedi yıldır Milli Piyango bayiliğini yaptığını anlatan Deniz, "İzmir'e 10 yıl sonra büyük ikramiyenin çıkmasının ve bu bileti benim satmış olmamın mutlululuğunu yaşıyorum. Çankaya Semti'nde, İl Nüfus Müdürlüğü Önünde şatış yapıyorum. Bugüne kadar sattığım biletlere hiç büyük ikramiye çıkmamıştı. İlk kez çıktı, çıkana hayırlı olsun. Ben geçimimi piyongo bileti satarak sağlıyorum. Bana bir jest yapıp yapmayacağı kazanın bileceği bir şey" dedi. Deniz, sattığı biletleri Milli Piyango'nun Konak Şubesi'nden satın aldığını söyledi.

Milli Piyango Konak Şubesi yetkilleri de büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletin seyyar bayi Fevzi Deniz tarafından satıldığını doğruladı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de 10 Milyon Liralık Bileti Seyyar Bayi Satmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement