İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Darbetti - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Darbetti

İzmir'de E.H.İ., tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi C.İ.'yi sokak ortasında darbetti. O anlar kameraya yansırken, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Olay, Buca ilçesinde meydana geldi. İkili arasında çıkan tartışma sonucunda E.H.İ., eşi C.İ.'yi darbetti. C.İ. kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. C.İ.'ye çevredekiler müdahale ederken, sağlık ekipleri de bölgeye geldi. C.İ., hastanedeki tedavi sonrası eşinden şikayetçi oldu ve E.H.İ. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

08.08.2023 18:41  Güncelleme: 19:53

İzmir'de bir kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında darbedildi. Olay anını vatandaşlar cep telefonu kamerası ile kaydetti. Saldırgan koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Darbetti

SOKAK ORTASINDA EŞİNİ DARBETTİ

Olay, önceki gün Buca ilçesi Göksu Mahallesi İsmail Sivri Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre; annesi F.Y. ile pazar alışverişine giden C.İ. adlı kadın, yolda boşanma aşamasındaki eşi E.H.İ. ile karşılaştı. İkili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile E.H.İ., eşi C.İ.'yi darbetti. O anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. C.İ. kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli taksi ile olay yerinden kaçtı.

İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Darbetti

SALDIRGAN KOCA TUTUKLANDI

Baygın haldeki C.İ.'ye ilk müdahaleyi çevredekiler yaparken, bölgeye sağlık ekipleri geldi. Hastanedeki tedavi sonrası C.İ., eşinden şikayetçi oldu. Şikayet sonrası E.H.İ.'ye dün evinde yakalandı. Gözaltına alınan E.H.İ., işlemleri sonrası tutuklandı. Soruşturma sürüyor.

İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Darbetti
İzmir\'de Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Darbetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Darbetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement