İzmir'de çocuk parkında korkutan yangın - Son Dakika
Güncel

İzmir'de çocuk parkında korkutan yangın

İzmir'in Buca ilçesinde bir çocuk parkında çıkan yangın nedeniyle oyuncaklar kullanılamaz hale geldi. Plastik oyuncakların alev alması nedeniyle çıkan siyah dumanlar, bir çok yerden görüntülendi. Yangın saat 13.30 sıralarında Yıldız Mahallesi 206/66 sokakta bulunan Şemsiyeli Park'ta meydana geldi. İddiaya göre parkta bulunan bir grup çocuk, oyuncakların bulunduğu yerde ateş yakarak yangın çıkarttı. Kısa sürede büyüyen alevler bütün parkı sararken, plastik oyuncakların tutuşması nedeniyle çıkan siyah dumanlar bir çok yerden görüldü. Yangının bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının ardından Buca Belediyesi zabıtaları tarafından olay yeri bandıyla çevrilirken, yangının sebebini belirlemek için çalışma başlatıldı.

27.06.2023 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de çocuk parkında korkutan yangın

İZMİR - İzmir'in Buca ilçesinde bir çocuk parkında çıkan yangın nedeniyle oyuncaklar kullanılamaz hale geldi. Plastik oyuncakların alev alması nedeniyle çıkan siyah dumanlar, bir çok yerden görüntülendi.

Yangın saat 13.30 sıralarında Yıldız Mahallesi 206/66 sokakta bulunan Şemsiyeli Park'ta meydana geldi. İddiaya göre parkta bulunan bir grup çocuk, oyuncakların bulunduğu yerde ateş yakarak yangın çıkarttı. Kısa sürede büyüyen alevler bütün parkı sararken, plastik oyuncakların tutuşması nedeniyle çıkan siyah dumanlar bir çok yerden görüldü. Yangının bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Yangının ardından Buca Belediyesi zabıtaları tarafından olay yeri bandıyla çevrilirken, yangının sebebini belirlemek için çalışma başlatıldı.

İzmir\'de çocuk parkında korkutan yangın
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de çocuk parkında korkutan yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement