İzmir'de Fetö'nün 'Bylock' Kullanan Ablalarına Operasyon - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Fetö'nün 'Bylock' Kullanan Ablalarına Operasyon

İzmir\'de Fetö\'nün \'Bylock\' Kullanan Ablalarına Operasyon

İZMİR'de FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında örgütünün ablaları ve sözde eyalet sorumlularının da bulunduğu 6 kişi yakalandı.

20.06.2017 16:31

İZMİR'de FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında örgütünün ablaları ve sözde eyalet sorumlularının da bulunduğu 6 kişi yakalandı. Gözaltındaki kişilerin, örgüt kataloğundan evlilikler yaptırdığı, şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandıkları ortaya çıktı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturması kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat birimi ile Güzelbahçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 4 ilde operasyon yaptı. İzmir merkezli yapılan operasyonda, örgütün öğretmen ablası G.O., bölge ablası N.O., katalog evlilikten sorumlu olan S.Ş.'nin de aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Farklı illerdeki 6 kişinin de arandığı öğrenildi. Zanlılar arasında, örgütün 'eyalet', 'bölge' şeklinde isimlendirdikleri alanların sorumlusu olan ablaların da bulunduğu açıklandı. Gözaltındaki kişilerin, örgüt kataloğundan evlilikler yaptırdığı, şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirlendi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Fetö'nün 'Bylock' Kullanan Ablalarına Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement