Hamile eşini 7 yerinden bıçaklayan koca yakalandı
İzmir'de yaşayan ve kendisinden boşanmak isteyen 4 aylık hamile eşi S.A.'yı (23) Seni kahvaltıya götüreceğim diyerek bindirdiği otomobille dağlık alana götürüp 7 yerinden bıçaklayan Cavit A. (25), polisten kaçarken saklandığı bir kamyonetin altında kıskıvrak yakalandı. Sağlık kontrolüne götürülen Cavit A., kendisine Pişman mısınız diye soran gazetecileri, Değilim dedi.
Olay, geçen perşembe günü öğle saatlerinde, Balçova ilçesinde meydana geldi. Araç kiralama işiyle uğraşan bir yıllık eşi Cavit A.'dan boşanmak isteyen; ancak tehdit ve baskı yüzünden boşanamadığı öne sürülen, 4 aylık hamile S.A., iddiaya göre, Seni kahvaltıya götüreceğim diyen kocasının otomobiline bindi. Çift, Yeşilyurt semtindeki evleriden çıkıp, araca bindi. Cavit A., otomobili Balçova'daki dağlık alanda durdurdu ve S.A.'ya saldırdı. S.A.'yı döven Cavit A., daha sonra boynu dahil 7 yerinden bıçakladı. Cavit A., ardından hamile eşini olay yerinde bırakıp, otomobille kaçtı. S.A.'nın yardım çığlığını duyan çevredekilerden biri, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri, S.A.'yı ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan ve hayati tehlikesi bulunmadığı belirlenen hamile kadın, daha sonra Kadın Doğum Servisi'ne sevk edildi. Burada yapılan kontrollerde, 4 aylık erkek bebeğin sağlık durumunun da iyi olduğu belirlendi. Genç kadın tedavisinin ardından taburcu edildi.
'OLMAYAN ŞEYLER GÖRMEYE BAŞLADI'
S.A.'nın annesi, Kızım, evlenmeden önce bu insanla 7 yıl arkadaşlık yaptı. Her şey sorunsuzdu. Son zamanlarda uyuşturucu kullanmaya ve olmayan şeyleri görmeye başladı. Eve birilerinin girdiğini söyleyip, gereksiz kıskançlık yapıyordu. 3 hafta önce de gereksiz kıskançlık yüzünden tartışma çıkardı ve kızımın parmağını kırdı. Kızım, polise giderek, şikayetçi oldu. En kısa zamanda yakalanıp, mümkün olan en büyük cezayı almasını istiyorum dedi.
KAMYONETİN ALTINDA YAKALANDI
Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, Cavit A.'nın gidebileceği adresleri kontrol edip, takibe aldı. Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cavit A.'nın dün akşam saatlerinde Yeşilyurt semtinde bir evde olduğunu belirleyip, adrese gitti. Ekiplerin geldiğini anlayıp evden çıkarak kaçmaya başlayan Cavit A., bir kamyonetin altında saklanırken kıskıvrak yakalandı. Sağlık kontrolüne götürülen Cavit A., kendisine Pişman mısınız diye soran gazetecilere, Değilim cevabı verdi.
Emniyete götürülen Cavit A.'nın işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
Son Dakika › Güncel › İzmir Hamile Eşini 7 Yerinden Bıçaklayan Koca Yakalandı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?