İzmir Valisi Toprak'tan Derbi Açıklaması: Gereği Yapılacak - Son Dakika
Güncel

İzmir Valisi Toprak'tan Derbi Açıklaması: Gereği Yapılacak

Altay maçından sonra Atatürk Stadı'nı terk eden Göztepespor taraftarının çıkışta koridor oluşturan polis tarafından coplanması, tepkilere neden olurken, İzmir Valisi Mustafa Toprak, gerekenin yapılacağını duyurdu.

19.02.2015 13:22

Altay maçından sonra Atatürk Stadı'nı terk eden Göztepespor taraftarının çıkışta koridor oluşturan polis tarafından coplanması, tepkilere neden olurken, İzmir Valisi Mustafa Toprak, gerekenin yapılacağını duyurdu.

Vali Toprak, olayların hemen ardından, Twitter hesabından, '4200 biletin satıldığı bir durumda 8000 kişi hangi anlayışla kapıları zorlayıp içeri girmeye çalışıyor. Mermerlerin, koltukların, malzemelerin kırılması, taş vb maddelerin atılması ne oluyor. Futbol; sevgi, kardeşlik, dostluk ve barış gibi ulvi değerler adına yapılıyorsa savaşa, çatışmaya gider gibi giriş ve çıkış nasıl oluyor' mesajlarını paylaştı.

Vali Mustafa Toprak'ın bu tweet'lerini okuyan Göztepeli taraftarlar, sosyal medyanın tüm kanallarını kullanarak tepkilerini dile getirdi.

Tepkilerin giderek artması üzerine Vali Toprak önce, 'Kim olursa olsun hiçbir kimsenin yanlış davranışını ve sözünü kabul etmek mümkün değildir. Yanlışlık nerede ise incelenip gereği yapılacaktır', ardından da 'Hiçbir kimsenin endişesi olmasın. Her bir görüntü ile stadyum içi-dışı olaylar iyi bir şekilde araştırılıp gereği yapılacaktır' mesajlarını paylaşarak tansiyonu düşürdü. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Valisi Toprak'tan Derbi Açıklaması: Gereği Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement