İzmir - Zabıta Mühürledi, Başkan Nikah Kıydı - Son Dakika
Güncel

İzmir - Zabıta Mühürledi, Başkan Nikah Kıydı

İzmir - Zabıta Mühürledi, Başkan Nikah Kıydı

Nikah Tarihinden Bir Süre Önce Mühürlendiği Öğrenilen Kafenin, İşyeri Sahibi Tarafından Mührünün Söküldüğü İddia Edildi

27.06.2010 13:35

NİKAH TARİHİNDEN BİR SÜRE ÖNCE MÜHÜRLENDİĞİ ÖĞRENİLEN KAFENİN, İŞYERİ SAHİBİ TARAFINDAN MÜHRÜNÜN SÖKÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

İZMİR'in Güzelbahçe İlçesi'nde, zabıta tarafından mühürlenen bir kafede (Palamutluk Bahçe Kafe) Güzelbahçe Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Mustafa İnce, Serdar Güneş ile Ebru Aldemir çiftinin nikahını kıydı. İşletmeye kapalı olan kafede gerçekleşen nikahın şahitliğini ise Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Leyla Cengiz ile Narlıdere Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Abdül Batur gerçekleştirdi. Nikah tarihinden bir süre önce mühürlendiği öğrenilen kafenin, nikah ve düğünün gerçekleşebilmesi için kafe sahibi S.U. (Soner Uluğ) tarafından mühürünün söküldüğü iddia edildi.

Güzelbahçe'de, Serdar Güneş ile Ebru Aldemir çifti, Belediyeden nikah tarihi aldıktan sonra törenin yapılacağı yer arayışına başladı. Genç çift, aldıkları tarih olan 26 Haziran 2010 akşamı için, Güzelbahçe'de S.U.'nun işlettiği kafe ile anlaştı. Anlaşma yapıldıktan bir süre sonra, törenin düzenleneceği kafe ruhsat sorunları nedeniyle Güzelbahçe Belediyesi zabıtası tarafından mühürlendi. Mühürlenip, işletmeye kapatılan kafede gerçekleşecek olan genç çiftin düğün ve nikah törenine, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Leyla Cengiz de davetliydi. İddiaya göre, törenin gerçekleşebilmesi için işletme sahibi U.S., mührü kendisi söktü.

Dün akşam saatlerinde davetlilerin gelmesiyle başlayan eğlencede, nikahın kıyılabilmesi için Belediye Başkanı Mustafa İnce beklenmeye başlandı. Eğlence başladıktan yaklaşık bir saat sonra kafeye gelen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, davetlileri selamladıktan sonra şahitlik yapacak olan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un da gelmesiyle nikahı kıyacağını belirterek, kendisine ayrılan yere geçti. Batur geldikten kısa bir süre sonra, Başkan İnce, genç çiftin nikahını kıydı.

Nikah töreninden sonra telefonla kendisine ulaşıldığında, kafenin mühürlendiğini bildiği öğrenilen Başkan Mustafa İnce, ''Ama o konunun hukuki boyutudur. O konuya Belediye'nin ilgili birimleri bakıp, gereğini yapar. Burada gençlerin mutluluğu söz konusu. Ben belediye başkanı olarak üzerime düşeni yaptım. İnsanların doğumları, ölümleri ve düğünleri gibi önemli günlerinde yanında olmak benim görevim. Gençler beni davet etti ve nikahlarını kıymamı istedi. Başkan olarak benden nikahını kıymamı isteyen birileri olursa, nerede isterlerse istesinler, gerek bodrumda gerekse dağda, nerede olursa olsun ben gider o nikahı kıyarım. Bu benim vazifemdir' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir - Zabıta Mühürledi, Başkan Nikah Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement