İzmit'te trafik kazası: 1'i çocuk 5 kişi yaralandı - Son Dakika
Güncel

İzmit'te trafik kazası: 1'i çocuk 5 kişi yaralandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi, trafik kazası geçiren eşinin yanına gittiği sırada kaza yaptı. Çarpışan otomobillerden biri takla atarken, kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı. Kaza sonucunda yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı.

28.10.2023 20:20  Güncelleme: 20:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trafik kazası geçiren eşinin yanına giderken kaza yaptı : 1'i çocuk 5 yaralı

KOCAELİ - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi otomobiliyle, trafik kazası geçiren eşinin yanına gittiği esnada kaza yaptı. Çarptığı otomobil takla atarken, 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, Malta Mahallesi Portakal Hafız Rüştü Bey Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan Ş.U. idaresindeki 41 ALJ 687 plakalı Ford marka otomobil ile caddeye çıkan F.Ö. hakimiyetindeki 41 HK 489 plakalı Toyota marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan 41 HK 489 plakalı otomobil takla attı. Fren sesini duyan vatandaşlar yardıma koştu. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada, sürücü F.Ö., eşi ve 2 çocuğu ile diğer otomobil sürücüsü Ş.U., yaralandı. İtfaiye ekiplerince ters dönen otomobilde mahsur kalan yaralılar çıkartıldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 1'i çocuk 5 yaralı, Kocaeli Şehir Hastanesi ve Kocaeli Devlet Hastanesine götürüldü.

Öte yandan, eşinin trafik kazası haberini alan Ş.U.'nun panikle evden çıktığı ve kaza geçirdiği öğrenildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

İzmit\'te trafik kazası: 1\'i çocuk 5 kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmit'te trafik kazası: 1'i çocuk 5 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement