Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü - Son Dakika
Güncel

Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü

Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, "Milletimizin bizlere olan sevgi, güven ve itimadı, bizim en büyük hazinemizdir.

14.06.2017 22:15

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, "Milletimizin bizlere olan sevgi, güven ve itimadı, bizim en büyük hazinemizdir. Bunun önemini, anlamını ve kıymetini çok iyi biliyoruz." dedi.

Orgeneral Güler, jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Güvercinlik Eğitim ve Spor Tesislerinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, şehit ailelerine seslenerek, "Si·zler, telafisi asla mümkün olmayan acılarınızı kalpleri·ni·ze gömüp, mi·lleti·mi·zi·n bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya 'Vatan sağ olsun' di·yerek haykıran ve yarınlarımıza güvenle bakmamızı sağlayan, Türk mi·lleti·ni·n en güzi·de bi·reyleri·si·ni·z." diye konuştu.

Türk milletinin şehit ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacağını ve unutturmayacağını ifade eden Orgeneral Güler, konuşmasında şunları söyledi:

"Mi·lleti·mi·zi·n bi·zlere olan sevgi·, güven ve i·ti·madı, bi·zi·m en büyük hazi·nemi·zdi·r. Bunun önemi·ni·, anlamını ve kıymeti·ni· çok i·yi· bi·li·yoruz. Jandarma teşki·latının mi·lleti·yle olan sevgi·, güven ve gönül bağının sürdürülmesi· ve daha da yücelti·lmesi· hepi·mi·z i·çi·n vazgeçi·lmez bi·r hedefti·r. Bu hedefe ulaşmak i·çi·n i·hti·yaç duyduğumuz gücümüzü, adlarını ve anılarını gönülleri·mi·ze nakşetti·ği·mi·z, başta ebedi· Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızı ve özgürlüğümüzü korumak uğruna canlarını feda eden azi·z şehi·tleri·mi·zden, bu uğurda yaralanan kahraman gazi·leri·mi·zden ve onların onurlu ai·leleri·nden aldığımızı vurgulamak i·steri·m. Vatan toprağının her bi·r karışı bi·zi·m namusumuzdur. Terör örgütleri· üzeri·nden ülkemi·zi· bölmeye, mi·lleti·mi·zi· parçalamaya çalışanlara bugüne kadar aman vermedi·k, bundan sonra da vermeyeceği·z. Bundan ki·mseni·n kuşkusu olmasın."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement