Jandarmadan boğulma olaylarına karşılık dronlu denetim - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan boğulma olaylarına karşılık dronlu denetim

Kırklareli jandarması, kırsal bölgelerdeki baraj ve göletlerde meydana gelebilecek boğulma olaylarını önlemek amacıyla dronlu denetimler gerçekleştiriyor. Pınarhisar İlçe Jandarma Komutanlığı, Pınarhisar İlçe Tarım Müdürlüğü personeli ile işbirliği yaparak DSİ Çayırdere ve Kurudere Barajları ile Evciler Göleti'nde denetimler gerçekleştirdi. Drone destekli uygulama ile baraj ve göletler tek tek kontrol edildi. Jandarma, vatandaşların huzur ve güveni için 7/24 trafik denetimlerine devam edeceğini vurguladı.

25.07.2023 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarmadan boğulma olaylarına karşılık dronlu denetim

KIRKLARELİ Kırklareli jandarması kırsal bölgelerdeki baraj ve göletleri boğulma olaylarına karşılık 7/24 denetim altına aldı.

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, Pınarhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan DSİ Çayırdere ve Kurudere Barajları ile Evciler Göleti'nde meydana gelebilecek boğulma olaylarını önlemek maksadıyla Pınarhisar İlçe Tarım Müdürlüğü personeli ile birlikte müşterek faaliyet yapıldı. Yapılan faaliyette jandarma sorumluluk bölgesinde baraj ve göletler kontrol edildi. Drone destekli uygulamada baraj ve göletler tek tek kontrol edildi.

Jandarmanın vatandaşların huzur ve güveni için 7/24 esasına göre trafik denetimlerine aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Jandarmadan boğulma olaylarına karşılık dronlu denetim
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan boğulma olaylarına karşılık dronlu denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement