Japonya Büyükelçisi Mardin Valisi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Japonya Büyükelçisi Mardin Valisi'ni ziyaret etti

Japonya Büyükelçisi Mardin Valisi\'ni ziyaret etti
19.01.2024 15:32  Güncelleme: 15:33

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Takahiko Katsumata, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti. Valilik girişinde karşılanan Büyükelçi Katsumata, Şeref Defteri'ni imzaladı. Valilik makamında yapılan görüşmede, Vali Akkoyun ziyaretten memnuniyetini dile getirdi ve Katsumata'ya misafirperverliği için teşekkür etti.

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Takahiko Katsumata, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Akkoyun tarafından Valilik girişinde karşılanan Büyükelçi Katsumata, Şeref Defteri'ni imzaladı.

Valilik makamında Büyükelçi Katsumata ve beraberindeki heyetle bir süre sohbet eden Akkoyun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Katsumata da Vali Akkoyun'a kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Japonya Büyükelçisi Mardin Valisi'ni ziyaret etti - Son Dakika


Advertisement