Kabala 0 - Son Dakika
Güncel

Kabala 0

Kabala 0

TRABZONSPOR Onur (7) ' Celustka (6) (Dk.46 Zeki 6), Mustafa (7), Emerson (6) (Dk.46 Giray 6), Yusuf (6) (Dk.46 Cech 6) ' Alanzinho (7), Abdülkadir (7) (Dk.46 Adrian 6), Aykut (6), Yasin (6) (Dk.46 Volkan 7)? Olcan (7), Henrique (6) (Dk.)

08.07.2013 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stat Isparta Atatürk

HAKEMLER Burak Şeker (7), Abdullah Uğursarı (7), Ali Şencan (7)

TRABZONSPOR Onur (7) ' Celustka (6) (Dk. 46 Zeki 6), Mustafa (7), Emerson (6) (Dk. 46 Giray 6), Yusuf (6) (Dk. 46 Cech 6) ' Alanzinho (7), Abdülkadir (7) (Dk. 46 Adrian 6), Aykut (6), Yasin (6) (Dk. 46 Volkan 7)? Olcan (7), Henrique (6) (Dk. 46 Batuhan 6)

KABALA Pietrkevic (5) ' Malikov (5), Kalabane (6), Levin (5) (Dk. 58 Kelhar 5), Abbasov (5) (Dk. 78 Guliyev 4)' Mendy (5) (Dk. 58 Khalilov 4), Niase (6), Ebesilio (5) (Dk. 64 Cahangirov 4), Hacıyev (5) (Dk. 46 Kamanan 5) - Afolabi (5), Dodo (6)

GOL Dk. 20 Abdülkadir, Dk. 72 Volkan (Trabzonspor)

Trabzonspor, Isparta'daki üçüncü hazırlık maçında Isparta Atatürk Stadyumu'nda Azerbeycan Premier Lig ekiplerinden Kabala ile karşı karşıya geldi. Bordo ' mavililer karşılaşmayı Abdülkadir ve Volkan'ın attığı gollerle 2 ' 0 kazandı. Karşılaşmayı yaklaşık 2 bin taraftar da izledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

20. dakikada Henrique'nin attığı pasla ceza sahası içerisinde topla buluşan Abdülkadir, aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1 ' 0. 72. dakikada Adrian ile duvar pası yaparak sağ çaprazdan ceza sahasına giren Volkan, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2 ' 0. Karşılaşma da Trabzonspor'un 2 ? 0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

TOLGA ZENGİN KADRODA YOK

Trabzonspor'un Beşiktaş'la satışı için prensip anlaşmasına vardığı Tolga Zengin, Kabala ile oynanan hazırlık maçının kadrosunda yer almadı. Bundan önceki iki hazırlık maçında da oynamayan Tolga Zengin'in yakın çevresine, Benlik bir gelişme yok. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor, bende bekliyorum dediği öğrenildi. Bordo ? mavili yönetimin Tolga Zengin'in bonservisine ödenecek paranın büyük bir bölümünü nakit olarak istemesi nedeniyle transfer görüşmelerinin uzadığı belirtildi.

AKÇAY'DAN YASİN SÜRPRİZİ

Hafta içerisinde kayınvalidesini kaybettiği gerekçesiyle izin verilen ve Ankara'ya cenazeye giden Yasin Öztekin, iki gün önce kampa katılmıştı. Teknik direktör Mustafa Akçay, hazır gördüğü futbolcusuna moral vermek amacıyla Kabala maçında 11'de şans tanıdı. Bu arada Akçay, sakatlıkları bulunan Emre Güral, Caner Osmanpaşa, kaleci Fatih Öztürk ve yeni transfer Aykut Demir'i henüz sözleşme imzalamadığı için kadroya almadı.

COLMAN RİSKE EDİLMEDİ

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman'ın sağ arka adalesinde çekme olması nedeniyle Kabala ile oynanan hazırlık maçında son anda kadrodan çıkartılıp, riske edilmediği öğrenildi. Colman oynadığı ilk iki hazırlık maçındaki performansı ile dikkat çekmişti.

RAKİPTE ÜÇ ESKİ TANIDIK FUTBOLCU

Bu arada Trabzonspor'un rakibi Kabala'da geçmişte Türkiye'de futbol oynayan Kalabane, Yannick Kamanan ve Victor Mendy'nin olması dikkat çekti. Azerbeycan ekibi maç öncesi seyircilerden de alkış aldı.

VOLKAN ŞEN'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Trabzonspor'un orta saha oyuncularından Volkan Şen'e 26. yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı. Takımın akşam yemeği sonrası kendisi için düzenlenen doğum günü partisi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirten Volkan'a pastasından ilk olarak Kaptan Tolga Zengin ikram etti.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement