Kaçak Avcılar, Lodosta Baraj Gölündeki Adacıkta Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

Kaçak Avcılar, Lodosta Baraj Gölündeki Adacıkta Mahsur Kaldı

Kaçak Avcılar, Lodosta Baraj Gölündeki Adacıkta Mahsur Kaldı

Kırşehir'in Kaman İlçesi sınırlarında bulunan Hirfanlı Barajı Gölü'nde tekneyle kaçak olarak balık avlayan 4 balıkçı, şiddetli lodosa yakalanınca bir adacığa sığındı.

19.04.2012 13:35

Kırşehir'in Kaman İlçesi sınırlarında bulunan Hirfanlı Barajı Gölü'nde tekneyle kaçak olarak balık avlayan 4 balıkçı, şiddetli lodosa yakalanınca bir adacığa sığındı. Sivil Savunma ve jandarma ekipleri tarafından kurtarılan balıkçılardan Osman Gökmen, "Böyle fırtına görmedik. Bir daha böyle havada balığa çıkmak mı Allah korusun" dedi. Jandarma, 4 kişi hakkında 'Su Ürünleri Kanunu'na muhalefet' suçundan soruşturma başlattı.

Dün öğlen saatlerinde balık avlamak üzere tekneyle Hirfanlı Baraj Gölü'ne açılan balıkçılar Osman Gökmen, Sefa Tok, Mehmet Poyraz ve Akın Tok, akşam saatlerinde çıkan lodos fırtınasına yakalandı. Balıkçılar kıyıdan esen şiddetli rüzgar nedeniyle karaya çıkamadı ve gölün ortasındaki bir adacığa sığındı. Balıkçılar daha sonra cep telefonlarından jandarmayı arayıp, durumlarını bildirdi. Olay yerine jandarma ve Sivil Savunma ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin zor şartlar altında zodyak botla ulaştıkları balıkçılar, kurtarılıp karaya çıkartıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu görülen balıkçıların Kum Balığı avı yaptıkları ve Kırşehir'in Toklumen Beldesi'nde oturdukları anlaşıldı.

Jandarma, kaçak olarak balık avlayan 4 kişi hakkında 'Su Ürünleri Kanunu'na muhalefet' suçundan soruşturma başlatarak, ifadelerini aldı. - Kırşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaçak Avcılar, Lodosta Baraj Gölündeki Adacıkta Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement