Kaçak Yollarla Ülkeye Getirilen Lüks Otomobilleri Parçalayıp Satıyorlar - Son Dakika
Güncel

Kaçak Yollarla Ülkeye Getirilen Lüks Otomobilleri Parçalayıp Satıyorlar

Kaçak Yollarla Ülkeye Getirilen Lüks Otomobilleri Parçalayıp Satıyorlar

Bursa Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Bulgaristan’dan Türkiye’ye getirilen 800 bin TL değerinde otomobil parçası ele geçirdi.

15.05.2017 13:51

Bursa Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Bulgaristan'dan Türkiye'ye getirilen 800 bin TL değerinde otomobil parçası ele geçirdi.

Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışmaları neticesinde, Osmagazi ilçesinde bir ev, iş yeri ve depoya baskın yapıldı. Aramalarda, çoğu lüks araçlara ait olan 12 adet numaraları silinmiş iskelet halinde şasi, 5 adet numaraları kazınmış çeşitli markalarda otomobil motoru, 57 tane motor beyni ve bir adet beyin takımı aksamı ele geçirildi. Ayrıca daha önceden parçalanmış olan otomobillere ait çok sayıda kontak anahtarı, Almanya, Gürcistan ve Bulgaristan'a aie plaka levhaları, ruhsat ve yeşil sigorta dokümanları yakalandı.

Ayrıca şüphelilerin ikametinde yapılan aramalarda otomatik av tüfeği, şarjörü ile birlikte 22 adet fişeğe el konuldu. Ele geçirilen otomobil ve parçalarının piyasa değerinin 800 bin TL civarında olduğu öğrenildi. Olayla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde yürütülen adli soruşturma devam ediyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaçak Yollarla Ülkeye Getirilen Lüks Otomobilleri Parçalayıp Satıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement