Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12 Fotoğraf Sergis - Son Dakika
Güncel

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12 Fotoğraf Sergis

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler\'12 Fotoğraf Sergis

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12 Fotoğraf Sergisi şimdi de Sapphire Çarşı'da fotoğrafseverlerle buluşuyor.

05.06.2012 08:13

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 44 eserin yer aldığı serginin Avrupa yakası durağı Avrupa'nın en yüksek binası olan İstanbul Sapphire Çarşı oldu. 'Hayata Dair' fotoğraflar 9-29 Haziran tarihleri arasında fotoğrafseverlerle buluşacak.

2 Ocak-12 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen, Türk kadınının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen ve kadınlara kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12'ye bin 207 yarışmacı 5 bin 527 fotoğrafla katıldı. Yarışmada Emel Taranoğlu 'Bakış' adlı fotoğrafıyla birinciliğe layık görülürken, Hülya Kurt 'Sıcak Simit' adlı fotoğrafıyla ikinci, Eda Kum ise 'Bekleyiş' adlı fotoğrafıyla üçüncü oldu. Dereceye giren fotoğrafların yanı sıra, 41 eser de sergilenmeye değer bulundu.

Anadolu Hayat Emeklilik'in 2007 yılından bu yana düzenlediği 6 bin kadının, 27 bin fotoğrafla katıldığı Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında yürütülen yarışmanın bu yılki jüri üyeleri arasında; Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Güler Ertan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ, fotoğraf sanatçısı Ali Balkı ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12 Fotoğraf Sergis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement