Kadınlar Sabri Özel İle Yılbaşı Şıklığında Bir Adım Önde - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Sabri Özel İle Yılbaşı Şıklığında Bir Adım Önde

Kadınlar Sabri Özel İle Yılbaşı Şıklığında Bir Adım Önde

Sabri Özel, yeni yılda stilini yenilemek isteyenlere göz alıcı koleksiyonuyla hitap ediyor.

20.12.2013 10:13

Özgün tasarım anlayışıyla uzun yıllardır moda severlerin ilgi odağı olan Sabri Özel, yeni yılda stilini yenilemek isteyenlere göz alıcı koleksiyonuyla hitap ediyor. Eleganlığı kombinlerine yansıtmak isteyenlere konforu elden bırakmayan seçeneklerle cevap veren Sabri Özel, yılbaşı koleksiyonuyla şıklığın farklı boyutunu keşfetmek isteyenlerin beğenisini topluyor.

Yeni yılı kırmızının ihtişamı ile karşılayın

Klasik çizgileri modern bir çeşitlilikle harmanlayan Sabri Özel, yılbaşı koleksiyonunda yer alan triko bluz, kırmızı ve farklı renk seçenekleri bulunan elbiseleriyle kadınların vazgeçilmezleri arasına giriyor. Sabri Özel kadınları bu yılbaşında triko krallığındaki birbirinden şık ve zarif modeller arasında kendilerine yer buluyor. Ayrıcalıklı bir stile imkan veren V yaka, belden kemer detay ve birbirine paralel çizgileriyle öne çıkan triko bluz ve elbiseler, Sabri Özel kadınlarını yılbaşı şıklığına hazırlayan parçalar olarak dikkat çekiyor.

Sabri Özel yılbaşı koleksiyonuyla siz de stilinize yeni bir heyecan katabilir, yeni yıla şıklığınıza vurgu yapan bir koleksiyon eşliğinde girebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadınlar Sabri Özel İle Yılbaşı Şıklığında Bir Adım Önde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement